Contact

Vragen over de werking van ons koor of voorstellen tot samenwerking?

Neem contact met ons op door dit formulier in te vullen.

Wil je graag meezingen? 

Wij streven ernaar samen intens muziek te beleven. Ben je gek op koormuziek, zit zingen je in het bloed en lijkt het je een uitdaging om dergelijke grote koorwerken te kunnen meezingen, dan ben je van harte uitgenodigd om eens op verkenning te komen. Vooral mannenstemmen zijn zeer welkom! Je woont dan vrijblijvend een drietal repetities bij. Nadien zal de dirigent je een aantal stukjes laten zingen om na te gaan bij welke stemgroep je thuishoort en om te zien of je stem past binnen het koor. Als je eenmaal goed en wel lid bent van het koor, verwachten we natuurlijk een stipte en regelmatige aanwezigheid op onze repetities. Pas dan kunnen we resultaten boeken op onze concerten. Je ideale profiel: je bent enthousiast en gedreven, je hebt een goede stem en zingt graag, je bent bij voorkeur jonger dan 45, je bent bereid je te engageren om wekelijks te repeteren. Een minimale basiskennis notenleer is uiteraard een voordeel, maar is geen absolute must.

Wat bieden wij? Een boeiende kijk op de muziek, begeleiding op hoog niveau bij het aanleren van de werken, een gezellige koorgroep, de kans om te concerteren met gerenommeerde orkesten en professionele solisten. Bovendien doen wij af en toe beroep op stemcoaching om de koorklank nog te bevorderen.

Geïnteresseerd ? Neem contact op met voorzitter Rik De Muynck, stuur hem een berichtje op het mailadres de.muynck.rik@skynet.be, of vul het contactformulier in..