Mattheuspassie

In navolging van de richtlijnen van de overheid om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, nemen wij als Koninklijke Gentse Oratoriumvereniging onze verantwoordelijkheid en zien wij ons tot onze grote spijt genoodzaakt om de uitvoering van de Mattheuspassie van Bach, voorzien op 7 april in de Onze-Lieve-Vrouw Sint-Pieterskerk in Gent, te annuleren. Wij kunnen in deze situatie niets anders dan ieders gezondheid op de eerste plaats te zetten.

Wij hebben beslist om de tickets die u voor dit concert heeft aangekocht integraal terug te betalen. Omdat we dit manueel per aankoop moeten doen, kan dat heel even duren. Mocht u voor Pasen nog geen terugbetaling hebben gekregen, mag u dit signaleren via de contactpagina op onze website.

Aan al wie ons koor en de jaarlijkse uitvoering van de Mattheuspassie een warm hart toedraagt, doen we evenwel de vrijblijvende oproep om een vrije bijdrage op onze rekening te storten (BE22 4460 0146 5147). Dit laat ons toe om reeds gemaakte kosten voor de organisatie van dit concert deels te recupereren. Uit de grond van ons hart dank aan al wie dit wil doen.

Wij zien u heel graag terug op onze uitvoering van de Mattheuspassie in 2021, en bevelen ook warm onze concerten van dit jaar aan: op 21 juni is een aperitiefconcert gepland in Sint-Jacobskerk (muziek uit de Franse en Duitse Romantiek), op 12 december staat het Requiem van Fauré op de agenda in de kerk van Christus Koning in Gent.

Tot die tijd: hou het gezond en bedankt voor uw begrip.

Rik De Muynck, voorzitter Koninklijke Gentse Oratoriumvereniging.


16 reacties op ‘Mattheuspassie

 1. Beste , graag een mailtje wanneer de ticketverkoop start voor Gent . Kan ik eventueel elders in Gent een ticket kopen ? Alvast bedankt

  Like

   1. Dag Marc,

    ik heb net via de site en kaart besteld. Ik was deze namiddag nog even gaan kijken in de Belfortstraat (vorige jaren kocht ik mijn ticket(s) bij jou in de winkel, waar ik tenminste zicht had op een goede plaats), maar winkel toe. Daarom deze toelichting : kan ik een plaatsje krijgen vooraan ergens, zoals vorig jaar vooraan opzij was zeer goed.

    Met vriendelijke groeten
    Janine Agon

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s